Medlemstreninger TGK

Bli med på medlemstreninger, og vær klar til sesongstart

MEDLEMSTRENINGER VINTER

Oversikt og påmelding til vinterens medlemstreninger vil bli lagt ut i løpet av desember.

Trondheim Golfklubb har som mål å gi klubbens medlemmer et tilfredsstillende treningstilbud uavhengig om man ønsker å satse på golf som idrett, eller om man bruker golfen som hobby, rekreasjon  eller som et sosialt treffsted. I den forbindelse ønsker golfklubben å starte opp med tilbud til golfklubbens medlemmer om innendørstreninger i lokalene til Trondheim Golfsenter.

Det er plass til totalt 64 deltagere fordelt på 8 grupper à 8 personer. Instruktør er klubbens Sportssjef Tom Vollan. Hver gruppe vil få 4 treninger fordelt på 1 gang pr måned i perioden januar-april.  Første gruppe starter sin første trening 9 januar, og siste gruppe har oppstart 1 februar.

Treningene er også åpen for alle golfere i regionen, men ved fulltegning har TGK medlemmer forkjøpsrett.

Tom Vollan

Tom har sin utdannelse fra PGA Norway, og har spilt golf siden 1974. Han har de siste 27 årene vært klubbens hovedtrener med noen korte avbrekk. Tom har som både spiller og Coach hatt flere representasjonsoppgaver for Norge både nasjonalt og internasjonalt. Tom er en av de med lengst fartstid i Norge som trener.

Treningsgrupper

pr deltaker for 4 treninger, og  inkludert matteleie

Klubbens subsidierer TGK medlemmer med 500 kroner, slik at pris TGK medlemmer er 1 200 kroner