Info juniorgruppen

Klubbens juniorer er en stor og aktiv gruppe i alderen 13-19 år. Trondheim golfklubb har som mål å gi tilbud til alle som spiller golf uansett om du har sportslige ambisjoner eller ønsker å bruke golfen som en hobby og en sosial møteplass.. Vi har fokus på mestring, inkludering, trivsel, respekt og  utvikling.

Treninger sommer

Sommer
Mandager            16:00-18:00                Trening for alle   ( 20 juni-20 august 10:00-12:00)
Torsdager            16:00-18:00                Elitespillere          ( 20 juni-20 august 10:00-12:00)

Alle treningene er inkludert i medlemskapet.

Trening vinter

Vi tilbyr også våre juniorer treninger innendørs på Trondheim Golfsenter. Dager og klokkeslett for vinter 2017/18  vil være klart i løpet av september 2017. På innendørstreningene vil det være en egenandel for å dekke leie av treningsfasiliteter.

Juniorene har en egen Facebook side som heter TGK junior. Alle juniorer og foreldre kan sende en venneforespørsel til denne siden. Her vil det bli lagt ut aktuell informasjon fortløpende.

Tom Vollan         Sportssjef       Send Mail

For info om kontingenter, Trykk Her