TGK Pro Shop

VI STARTER HØSTSALGET MED OPPTIL 70% AVSLAG!!!

20% På alle golfballer(gjelder dusin)
20% På alle golfhansker
20% På alle solbriller fra Oakley
30% På alle høstnyheter fra Peak, Galvin Green og Under Armour
30% På alle golfsett for nybegynnere og barn fra 3-12 år
50% På alle golfbagger og traller
50% På alle capser, samt alle bukser fra Peak og Under Armour,
50% På alle køller, drivere, hybrider, wooder, wedger og puttere
70% På alle pique skjorter,shortser, samt utvalgte sko, bukser og golfkøller

BETJENING

I vår Pro Shop  møter du alltid  hyggelig betjening med høy fagkunnskap som gir deg den beste ekspertisen og veiledningen. Når det kommer til kjøp av golfutstyr er golfshopen på Trondheim Golfklubb det beste stedet å starte.

UTSTYR , KLÆR OG REKVISITA

Vi fører de fleste kjente golfmerkene som Callaway, TaylorMade, Titleist og Odyssey. Ønskes andre merker så skaffes det på noen få dag.Vi har klær og sko til all slags vær! Et bredt utvalg klær og sko fra kjente merker som Galvin Green, Peak Performance, Callaway, Under Armour og Ecco sikrer deg en trivelig runde uansett vær. I shopen hjelper vi deg også å skifte spikes på dine gamle sko, det anbefales å skifte spikes før de er helt oppbrukt slik at vi klarer å skru ut de gamle.Dersom du ikke finner det du leter etter i shopen er vi selvsagt behjelpelig med å skaffe det. Vi kan også skreddersy køller etter ønske. Vi har også en junioravdeling med utstyr, klær og sko fra 8 år og oppover.

KØLLEVERKSTED

Dersom du ønsker å få mest mulig ut av det utstyret du allerede har så har vi et kølleverksted og god kompetanse til å utføre de fleste reparasjoner. Vi skifter også grep, vi anbefaler å skifte grep dersom de er ødelagt eller gummien har blitt hard og gammel.

Kom innom shopen for en hyggelig prat, eller ring 73 53 18 85.

Thomas Sundseth