Terrassebaren

Terrassebaren er et nytt tilbud for alle uansett om man spiller golf eller ikke. Tanken er at man noen fredager i løpet av sesongen kan nyte god mat og drikke til en hyggelig pris ute på klubbhusets terrasse. Teltet vil bli bygget om til en litt typisk Lounge Bar med alle rettigheter. Dette er et samarbeid med Caya Restaurant & Bar og golfklubben, og vi håper at mange som mulig synes dette tiltaket er positivt. Terrassebaren vil holde åpent 8 ganger i løpet av sesongen og åpningstidene vil være fra 18:00-22:30. Menyen vil variere, men de fleste dagens vil komme direkte fra grillen. Det er kokker og servitører fra Caya som vil stå for servering både fra Grillen og i baren.

Teltet vil være oppvarmet etter behov, slik at været ikke skal være noen hindring.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Terrassebaren.