Stenging av bane

Banen er stengt fra mandag 16 oktober.

Siste mulighet for å spille golf på Sætra er søndag 15 oktober. Etter en lang og god sesong så har alt en slutt. Vi stenger banen for spill fra mandag 16 oktober. Det er en god del arbeid som skal gjøres ute på banen før vinteren kommer. Det er viktig for oss å gjøre gode forberedelser, slik at grunnlaget for en god bane til neste år er best mulig. Tilbakemeldingene på banen fra medlemmer, gjester og samarbeidspartnere har vært veldig gode i år, og det har vi ambisjoner om å at de skal fortsette med i årene fremover.

Klubbhuset vil også redusere sine åpningstider denne uke. Vi ser at mørket setter grenser for hvor sent man kan spille på banen. På bakgrunn av dette så er åpningstidene følgende i uke 41

Klubbhus

Man-tor        07:00-16:00
Fre-Søn         07:00-15:00

Pro Shop-Kafè

Man-Tor       10:00-16:00
Fre-Søn          10:00-15:00

Pro Shop har fortsatt salg på masse varer, fra 25-50% avslag.

Daglig leder vil være på klubbhuset frem til 1 november, etter denne datoen er vi å finne på TGK kontoret i lokalene til Trondheim Golfsenter.

Vi anbefaler alle våre medlemmer å benytte seg av sine greenfeefordeler på Stjørdal og Stiklestad golfklubb hvis de er åpne etter vår stengedato. Trondheim Golfsenter åpner også dørene mandag 16 oktober.

Vel møtt til vintersesongen.