Rock`n Roll Invitational 2015

Årets Rock`n Roll turnering må betegnes som en suksess. Det var 85 deltagere på startstreken som kjempet om heder og ære. I teltet på kvelden var det på det meste over 120 personer inne, og en liten stund så var stemningen nærmest  elektrisk  inne i teltet når bandet spilte. Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne spilte fra sitt rikholdige kartotek av egenskrevne låter. Hit etter hit kom som perler på en snor og vi mistenker at allsangen til  de tilstedeværende kunne høres helt nede i Ila. Vi fikk også kveldes overraskelse på artistsiden når  Are Hembre kom på scenen og sang HELP av Beatles. Det ble kåret vinnere i 2 klasser, Heavyrockklassen Herrer ble vunnet av Yngvar H.Knudtzon og i Puddelrockklassen så gikk Lisbeth Dahl av med seieren. Det ble også kåret årets Rocker, det var den spilleren uavhengig av klasse som hadde mest poeng. Årets Rocker ble Yngvar H. Knudtzon med 23 poeng(9 hull) Vinner mottok en Yamaha gitar med beskjed om at han skulle komme tilbake på neste års Rock`n Roll turnering og opptre og fremføre "Knocking on the heavens door" med bandet.

TGK kan være stolte og takknemlig over å ha slike fantastiske artister som medlemmer i klubben, og med sitt bidrag ga oss en slik fin kveld.
Vi vil også rette en takk til Ringnes og Teltspesialisten som var sponsorer på turneringen.

Arbeidet med neste års turnering er allerede i gang.