Region Tour

REGION TOUR 15-16 JULI

Vi ønsker alle velkommen til Region Tour på Sommerseter. Det er en dame og herre klasse. Vinner av herreklassen kvalifiserer seg til årets Norgesmesterskap som går av stabelen 3-6 august på Atlungstad Golfklubb.

Du kan melde deg på turneringen via denne linken Påmelding Region Tour

REGION TOUR
Region Tour er en betegnelse på åpne klubbturneringer. Region Tour er ikke forbundsturneringer, men turneringer/-serier basert på felles bestemmelser, som klubber med ønsker om å arrangere en eliteturnering kan følge.Region Tour er turneringer/-serier som tilbyr et godt turneringsalternativ for klubbens beste, samt spillere som går ut av juniorklassen.

MER TURNERINGSSPILL
Region Tour er etablert for å skape gode turneringer over større deler av landet. Ved at det etableres regionale tourer på dette nivået vil flere spillere kunne delta i flere turneringer lokalt, samt at dette gir flere muligheter for kvalifisering til Norgescup.