Pink Cup 2017

PINK CUP

Pink Cup er et samarbeid mellom Kreftforeningen, norske golfklubber og NGF, hvor inntektene fra turneringen og andre aktiviteter er øremerket brystkreftsaken. Trondheim Golfklubb har i alle år vært med å arrangere Pink Cup der alle inntekter utelukkende går til brystkreftsaken.

Årlig får rundt 3000 kvinner diagnosen brystkreft, noe som gjør sykdommen til den hyppigste kreftformen blant kvinner. 80 % av de som får diagnosen er over 50 år, men også yngre kvinner og menn kan rammes. Fysisk aktivitet minsker risikoen for å få kreft.

TURNERINGEN

Vi spiller 4 manns lag Texas Scramble over 9 hull. Dette er en høyst ufarlig og en veldig sosial spillform. Det vil være ulike aktiviteter du kan være med på. Det vil være Puttekonkurranse , Loddsalg og auksjon. Masse flotte auksjonsgjenstander og premier på turneringen og loddsalget.

Startavgiften på 200,- pr.spiller og alle andre inntekter går uavkortet til brystkreftsaken.

Servering av hjemmebakte kaker og kaffe etter runden.

Påmelding kan du gjøre HER

Vel møtt