Midnight Cup TGK

Midnight Cup 2017

Velkommen til årets Midnight Cup.

Første Midnight Cup ble arrangert i 1954 etter initiativ fra klubbens daværende trener A.M le Chevalier med følgende ord. '' I trust that this competition will be world famous'' Sommerseter var den gang verdens nordligste golfbane, og en av Europas 9 mest kjente baner. I 1974 kom et britisk TV selskap i oppdrag fra British Airways. 75 000 brosjyrer ble produsert og distribuert i hele verden med tittelen Golf In The Sun. Turneringen ble regnet som byen Trondheims største markedstiltak i reiselivet på 50 tallet og frem til midten av 1970. Det kom deltakere fra hele verden som spilte turneringen for å sikre seg diplom med Midnight In The Sun. Så herr Chevalier fikk rett i sine antakelser.

Leif Fløistad ble første vinner av Midnight Cup i 1954. Kvinner fikk først delta i 1956

Gode tradisjoner opprettholdes, så meld deg på i dag.

Sted                  Sommerseter
Dato                 24 juni
Tid                     20:00

Startkontingent           250,-