Medlemsmøte TGK

Hei.

Styret i TGK kaller inn til medlemsmøte for medlemmer i TGK. Styret har de siste årene hatt som tradisjon å kalle inn til medlemsmøter før og etter sesong. Medlemsmøtet er satt til 27 april klokken 19:00 i lokalene til kafeen i klubbhuset. Kafeen vil stille med gratis smaksprøver fra menyen 2016, samt kaffe og mineralvann. Det forventes at møtet gjennomføres på ca 2 timer.

• Velkommen
  • Presentasjon av styret 2016
  • Aksjonsplan 2016
  • Presentasjon av klubbens komiteledere
  • Info fra bane-avdeling, Pro Shop, Kafeen og sportslig avdeling
  • Info fra Turneringskomiteen med terminliste
  • Litt om Rikets tilstand
  • Presentasjon av klubbens hovedsamarbeidspartner Sparebank 1 SMN
  • Eventuelt
Bakgrunnen for klubbens medlemsmøter er at styret ønsker å informere om klubben og klubbens aktiviteter, samt være i best mulig i dialog med  medlemmene i TGK.

For å sikre at vi produserer nok smaksprøver fra kafeens meny, ber vi dere om å melde dere på via denne eposten, post@golfklubben.no  så snart som mulig, og innen tirsdag 26 april.

Vel møtt

Styret i TGK