Medlemskampanje 2018

Ønsker du å bli medlem i Trondheim Golfklubb?

Vurderer du å bli medlem i Trondheim Golfklubb fra 2018 så kan vi nå tilby attraktive medlemskampanjer med følgende tilbud.

2 for 1

2 for 1 kampanjen er ett introduksjonstilbud for ektefeller/partnere som ønsker å bli medlem i TGK fra 2018.
Man betaler en vanlig kontingent for 2 medlemskap. Medlemskapene innehar fulle rettigheter, og vil bli utfakturert på vanlig måte etter årsmøtet som normalt avholdes i februar. Vi kan også tilby avtalegiro.

På denne kampanjen er det 10 tilgjengelige medlemspakker
Tilbudet gjelder frem til 31.12.2017

For innmelding, send en forespørsel til post@golfklubben.no

Medlemskap og gratis Callaway reisetrekk

Alle som melder seg inn før 31.12.2017 vil motta en Callaway reisebag for golfkøller
verdi 1 695.- Denne medlemskampanjen gjelder medlemskategoriene Junior, Ungdom, Student, Aktiv og Ektefelle/Partner
Medlemskapet innehar fulle rettigheter, og vil bli utfakturert på vanlig måte etter årsmøtet som normalt avholdes i februar. Vi kan også tilby avtalegiro.

Denne kampanjen har ubegrenset med antall medlemskap
Tilbudet gjelder frem til 31.12.2017

For innmelding, send en forespørsel til post@golfklubben.no

For kontingentsatser , se HER

Kampanjene gjelder kun medlemskap for de som ikke er medlem i TGK pr.31.12.2017.