Klubbmestere 2015

Alternate Text

 

Klubbmesterskapet I TGK ble arrangert over 2 helger. Junior og senior arrangerte sitt mesterskap over 36 hull 22-23 august. KM for damer og herrer var helgen 5-6 september, og gikk over 54 hull.

I juniorklassen ble det aldri  helt spennende da Hedvig Schjetne og Mathias Nielsen hadde henholdsvis 4 og 5 slags ledelse før siste dag.De ble aldri truet på dag 2 og ble suverene klubbmestere i sine klasser.

I seniorklassen for herre var der derimot større spenning. Tor Eriksen gikk ut med 3 slags ledelse på Arne Sommervold. Arne var den som klarte å holde hodet mest klart, og etter endt sisterunde var han suveren klubbmester med 6 slags margin.

Seniorklassen for damer ble aldri spennende da det stilte kun 1 deltager. Elisabeth Steen Fors holdt ut med gutta og fikk sin velfortjente applaus og 1 plass.

I KM damer var det Silje Vollan som var den beste og kunne krones som klubbmester med 5 slags margin. På herresiden var det derimot spenningen absolutt til stede. På hull 54 stod  Sigurd Aune og Jens Petter Gresseth helt likt,og sistemann på tee var Ketil Floer 2 slag bak. Det var Sigurd som trakk det lengste strået, og med par sikret han seg sin andre klubbmestertittel.

Vi gratulerer...

Resultatlister KM Junior og Senior

Resultatlister KM Damer og Herrer

Trondheim Golfklubb – 73 53 18 85 – post@golfklubben.no