Klubbmestere 2015

Klubbmesterskapet I TGK ble arrangert over 2 helger. Junior og senior arrangerte sitt mesterskap over 36 hull 22-23 august. KM for damer og herrer var helgen 5-6 september, og gikk over 54 hull.

I juniorklassen ble det aldri  helt spennende da Hedvig Schjetne og Mathias Nielsen hadde henholdsvis 4 og 5 slags ledelse før siste dag.De ble aldri truet på dag 2 og ble suverene klubbmestere i sine klasser.

I seniorklassen for herre var der derimot større spenning. Tor Eriksen gikk ut med 3 slags ledelse på Arne Sommervold. Arne var den som klarte å holde hodet mest klart, og etter endt sisterunde var han suveren klubbmester med 6 slags margin.

Seniorklassen for damer ble aldri spennende da det stilte kun 1 deltager. Elisabeth Steen Fors holdt ut med gutta og fikk sin velfortjente applaus og 1 plass.

I KM damer var det Silje Vollan som var den beste og kunne krones som klubbmester med 5 slags margin. På herresiden var det derimot spenningen absolutt til stede. På hull 54 stod  Sigurd Aune og Jens Petter Gresseth helt likt,og sistemann på tee var Ketil Floer 2 slag bak. Det var Sigurd som trakk det lengste strået, og med par sikret han seg sin andre klubbmestertittel.

Vi gratulerer...

Resultatlister KM Junior og Senior