Høstokalen-Avslutningsturnringen 2015 Sommerseter Trondheim Golfklubb

Høstpokalen som også er klubbens avslutningsturnering ble arrangert lørdag 3 oktober. Etter flere døgn med vesentlig nedbør så ble turneringen spilt i oppholdsvær og de siste 9 hullene i strålende sol. Banen viste seg fra sin beste side og kafeen serverte sine fantastiske karbonadesmørbrød under premieutdelingen. Det var 42 deltagere og turneringen ble spilt over 18 i en herre og en dameklasse. I dameklassen med 33 poeng ble Maria Helland vinner, i herre klassen ble det Kjartan Floer som gikk av med seieren med 39 poeng. Høstpokalen deles ut til den spilleren som har lavest bruttoscore, uansett klasse. I år så ble det Lars Martin Berg som kan ta med seg vandrepokalen hjem med en runde på 70 som er 2 under par.

Vi gratulerer alle vinnerne og en takk til kjøkkenet og turneringskomiteen for et flott arrangement.

Se her for resultater