Barn & Golf

Barn & Golf

Treningene for klubbens Barn & Golf vil være på søndager. Vi vil som i fjor dele treningene opp i 2 treningsgrupper.

Gruppe 1 er for i alderen  5-9 år og treningstidene er 15:45-16:45
Gruppe 2 er for i alderen 10-12 år, og treningstidene er 17:00-18:00

Treningen er for alle barn i alderen 5-12 år som er medlem i golfklubben. Alle som har lyst til å prøve golf er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bli med på en trening for å se om man synes dette er morsomt. Vi oppfordrer alle våre Barn & Golf medlemmer til å ta med en kompis eller venninne til bli med på en trening for å prøve golf.

Hovedansvaret for Barn & Golf aktivitetene er klubbens Sportssjef Tom Vollan, og ansvarlig trener er Dennis Kjølsø som er Trener 1 utdannet gjennom Norges Golfforbund. Som hjelpere på treningene har Dennis med seg eldre juniorer med erfaring fra Barn & Golf treninger.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen.

Tom Vollan                         sportsjef@golfklubben.no
Dennis Kjølsø                    dennispaust123@hotmail.com