Avslutningsturnering

Velkommen til avslutningsturnering

Lørdag 30 september så er vi klar for årets avslutningsturnering på Sætra. Vi spiller 4 manns Texas Scramble. Du kan melde på eget lag med spillere. Har du ikke lag så ordner vi et lag for deg. Vi spiller 18 hull og det vil være masse hull konkurranser ute på banen. Denne turneringen er i samarbeid med Trondheim Golfsenter, og de har lovet et godt premiebord. Vi har reservert festsalen på Graffi midtbyen til premieutdeling og bankett.
Graffi vil servere sin signaturrett ''Grillfest'' og turneringsdeltakere kan spise så mye man vil for 175,- .Hvis du har en bedre halvdel som ikke er med på turneringen så kan denne påmeldes på banketten via Golfbox, prisen for ikke deltakere er 279,- Disse spørsmålene vil bli stilt ved påmelding på Golfbox. Det er selvfølgelig valgfritt å være med på banketten.

Turneringen er en åpen turnering.

Påmelding HER

Vi ønsker dere hjertelig velkommen

Dato   30 September
Tid   11:00