Åpningsturnering

Vi inviterer til Åpningsturnering med familie og venner på Sommersetra søndag 27.mai.

Hvor mange klarer vi å samle på Sommersetra den siste søndagen i mai ?
Be med deg venner, familie og vis frem Sommersetra og klubben vår.
Her kan vi presentere de ulike aktivitetstilbudene vi har, og også bli bedre kjent med hverandre.

Det blir ulike aktiviteter både ute og inne for både store og små. Grilling, is, puttekonkurranse, bruktmarked, scrambleturnering (4 på hver lag), rebusløp, triksekonkurranse & quiz.

Del gjerne dette og meld deg på.

Program:

09:30 Velkommen  - Låvebrua / teltet
Info om dagen og offisiell åpnings av sesongen.

10:00 Shotgunstart
14:00 Puttekonkurranse
15:00 Rebusløp
16:00 Premieutdeling - Teltet

Bruktmarked kan foregå hele dagen. de som evt. har noe utstyr de vil selge, kan gjøre dette på henvist plass i teltet. Evt betaling etc, går direkte mellom selger og kjøper.

Det blir en lagturnering med 4 personer på hvert lag. Det er mulig å melde seg på både som lag, og single. Påmelding gjøres i Golfbox.

Startkontingent er 200,- pr pers, og 150,- greenfee for de som ikke er medlemmer i TGK. Dette inkludere grillmat / mineralvann & premier.

Det blir også lagt ut info på Facebook