Åpen dag Trondheim Golfklubb

ÅPEN DAG - Fredag 5 august

Vi inviterer alle golfere til en GRATIS golfrunde på Sommerseter fredag 5 august. Vi ønsker å vise frem banen vår som nå er i veldig god stand. Som de fleste vet så har vi hatt store utfordringer  i år med til dels store vinterskader. Vårt banemannskap har lagt ned en betydelig arbeidsmengde for å få banen tilbake til god Sommerseter kvalitet. Det vil være flere aktiviteter både på bane og i klubbhuset denne dagen.

Vi tilbyr deg

• Gratis golfrunde
  • Gratis Driving Range
  • Closest to pin på hull 9 Oakley stiller med 1 par Oakley Evzro Prizm briller i premie
  • Salget starter i Pro Shop med opptil 70% rabatt
  • Demodag med Oakley og Under Armour
  • Kampanje på medlemskap
  • Terrassebaren åpner klokken 18:00

15% rabatt på kjøp eller bestilling av briller   30% Rabatt på hele utvalget

Oakley holder Demodag mellom 13:00-17:00
Her kan du prøve et stort utvalg av solbriller med forskjellige innfatninger og glass for både fritid og sport.

Under Armour holder et stort utsalg av trening og fritidsklær, samt joggesko ute i teltet mellom 13:00-17:00

KAMPANJE MEDLEMSKAP   TERRASSEBAREN
  • Betal 2016 og få med 2017 gratis
  • Ingen innmeldingsavgift på kampanjen

Medlemsfordeler

• Full spillerett på banen
  • Gratis Driving Range
  • Gratis medlemstreninger i mai og juni
  • Bredt treningstilbud til alle medlemmer
  • 45% rabatt på greenfee Stiklestad GK
  • 30% rabatt på greenfee Stjørdal GK
  • 5-30% rabatt på greenfee Los Narjanos
  • 1 runde gratis på Tyrifjorden GK
  • Alle mellom 6-19 år spiller gratis på alle baner i Midt Norge, unntatt Byneset GK

Terrassebaren er nytt av året og er et tilbud for alle, uansett golfer eller ikke. Her får du kjøpt dagens BBQ middag rett fra grillen, samt god drikke fra baren. Begge deler til meget hyggelige priser. Baren har alle rettigheter. Dette er et samarbeid mellom golfklubben og Caya Restaurant og Bar.

Det er satt opp gratis buss til sentrum(Solsiden) klokken 22:30

Velkommen skal dere være